Inspirerende brainstorm sessies.

Brainstormsessie interieuradvies
Brainstormsessie interieuradvies

“Om tot een goed interieurontwerp te komen is het leggen van een fundatie essentieel.”

Gaat u een nieuwbouw huis bouwen maar vind u het moeilijk om het huis in te richten op basis van de plattegrond van de aannemer? Of gaat u verbouwen en bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is in uw woning? Een brainstormsessie kan dan uitkomst bieden. 
 
Veel mensen vinden het spannend om een binnenhuisarchitect in de arm te nemen, vanwege het onbekende of omdat ze geen idee hebben wat een dergelijk traject wel niet kost. Om deze redenen werken wij met brainstormsessies.
 
Sessie 1, Indelingsplan: In de eerste sessie gaan we 3 uur praten over wie u bent, wat uw wensen zijn en zoveel opties schetsen als nodig zijn. Zo komen we uiteindelijk tot de perfecte plattegrond. 

 

Sessie 2, moodboard, kleur en materiaal: Deze sessie bereiden wij voor op basis van uw input tijdens de eerste sessie. We maken een moodboard waarop de sfeer van uw interieur wordt gepresenteerd. Naast dit moodboard maken we een materialen presentatie. In deze presentatie laten wij de meeste materialen en kleuren zien, vaak leggen we twee opties neer en kunnen we mixen en matchen.

 
 

Bekijk de klant reviews: 

Sessie 3, 3d ontwerp. Om alle ideeën tot leven te laten komen en om juiste keuzes in vorm, kleur en materiaal te maken, is het soms nodig om 3d tekeningen te maken. Onze ervaring leert dat er veel geld bespaard wordt tijdens de uitvoering van een project wanneer er 3d tekeningen zijn gemaakt. 

Interieurontwerp vrijstaande woning met een leefkeuken, kookeiland met Dekton blad

 Sessie 4, Uitwerking: In deze sessie werk ik alle schetsen uit in digitale tekeningen waarmee gebouwd kan worden. U begrijpt dat u niet met een schetsje bij een aannemer kan aankloppen, partijen als aannemers hebben werktekeningen nodig waar alle details op staan. 

Sessie 5, Verlichtingsplan: Ook in de avond en op donkere dagen wilt u genieten van uw woning. Het verlichtingsplan kan het ontwerp maken of breken, om deze reden maken wij een verlichtingsplan. We denken dan aan werkverlichting, sfeerverlichting, accentverlichting en aan automatisering. 

Sessie 6 Sanitair ontwerp: In deze sessie ontwerpen wij uw droombadkamer, toilet of spa ruimte. Wij maken plannen van schets tot aan de installatie tekeningen. 

Uitvoering: Wij realiseren ons dat u niet elke dag een bouw begeleid en niet weet hoe dit werkt. Daarom begeleiden wij de bouw voor verschillende opdrachtgevers, we zijn aanwezig bij bouwvergaderingen, lopen rond op de bouw voor visuele controles en zijn bij de opleveringen om het gewenste eindresultaat te garanderen!

Binnenhuisarchitect Studio Renier Winkelaar
Boek nu tijdelijk een brainstormsessie voor het actietarief van €.395,- i.p.v. €.495 Boek nu