Hoe we werken. 

Kennismaking.

Of u nu met een particuliere of zakelijke ontwerpopdracht komt, we spreken altijd eerst af om kennis te maken. Dit kan bij u op locatie of via de digitale weg. Dit doen we om te kijken of er een klik is en of er een goede basis is om een traject samen aan te gaan. Wanneer de zogenaamde klik aanwezig is krijgt u een offerte voor de werkzaamheden die besproken zijn in het kennismakingsgesprek. 


Fase 1: Voorlopig ontwerp (V.O)

Tijdens het kennismakingsgesprek hebben we het gehad over wat uw wensen zijn, deze zijn na goedkeuring van de offerte opgenomen in een P.v.E. (programma van eisen) Op basis van dit P.v.E maken wij een voorlopig ontwerp. Bij de de presentatie van het V.O bespreken we de afgesproken onderdelen. Dit zijn normaal gesproken onderdelen als, moodboards, plattegronden, aanzichten en ruimtelijke schetsen. 

Fase 2: Definitief ontwerp (D.O)

In de D.O. fase werken wij uit wat er bij de V.O. presentatie is besproken. Naast de nodige aanpassingen in het ontwerp werken we het ook verder uit in b.v. detailtekeningen, bouwtekeningen, meubelvoorstellen, materiaal voorstellen, lichtplannen en wanneer gewenst 3d visualisaties. 

Fase 3: Uitvoering

We hebben een breed netwerk van leveranciers, projectmanagers en uitvoerders voor alle bij de uitvoering benodigde disciplines. Deze partijen of uw eigen contacten kunnen ons ontwerp voor u uitvoeren en begeleiden. Neem contact op met de studio.