Studio Renier Winkelaar.
Interieurarchitect. 

 

Van zakelijke interieurs tot aan high end interieurs voor woningen, als interieurarchitect ontwerp ik ruimtes met emotie. "Belangrijk" want in elke ruimte hoort een beleving aanwezig te zijn. Ik probeer, door goed te kijken en te luisteren naar mijn opdrachtgevers, interieurs te creëren die ondersteunend zijn aan hun functie. Kantoren horen bijvoorbeeld te activeren, restaurants moeten eetlust opwekken en in een woning moet je je helemaal thuis voelen en jezelf kunnen zijn. Zo heeft elke verblijfsruimte een eigen functie die optimaal benut moet worden. Om voor deze ruimtes een passende beleving te creëren komt er nogal wat om de hoek kijken. En laat dat nou net het gene zijn waar ik goed in ben!

 


Maak een kennismaking afspraak.

"Nieuw! cinematische presentatie video's "

Sinds begin 2022 focus ik op een nieuwe manier van het presenteren van mijn ontwerpen. Mijn voorliefde voor video maken is helemaal op zijn plek, het combineren van hoogwaardige interieurontwerpen en dit presenteren in de vorm van video is een geweldige combinatie. Een combinatie, die de door mij gezochte emotie in mijn ontwerpen nog meer tot leven laat komen. Voor mijn opdrachtgevers is dit de ideale manier om nog in het ontwerptraject te zien hoe hun interieur er uit komt te zien.


Naast het maken van interieurontwerpen besteed ik tijd aan het ontwerpen van interieurproducten. In mijn portfolio zitten producten als lampen, stoelen, tafels en kasten. Bent u opzoek naar een interieur item speciaal voor u ontworpen? Dan bent u bij mij op het juiste adres! Na een positief en vrijblijvend intake gesprek, ontwerp ik datgene waar "u" naar op zoek bent maar nog niet heeft gevonden.


  


"Maatwerk meubels in een interieur"

Neem contact op met de studio.